Ronaldo Virüsten Kaçamadı!

Portekiz'e giden ve Serie A'nın askıya alınması sonrası memleketinde kalma kararı alan Ronaldo'ya kötü haber geldi. Yıldız futbolcunun karantina altında kaldığı Madeira Adası'nda ilk koronavirüs vakası tespit edildi.

20 Nisan 2020 Pazartesi 11:25
Ronaldo Virüsten Kaçamadı!

Dünya genelinde 150 binden fazla insanın hayatını kaybettiği koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerden biri de İtalya olmuştu. Juventus forması giyen Ronaldo virüsün İtalya'da ortaya çıkmasının ardından hemen ailesiyle birlikte Portekiz'deki Madeira Adası'nda villasına çekildi.

KORONADAN KAÇAMADI

Bu tarihten beri adada izole olan Ronaldo'ya korkutucu bir haber geldi. Virüs Portekiz'in en güvenli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Madeira Adası'na da ulaştı. İtalya basınında yer alan haberlere göre Ronaldo'nun evinin 20 kilometre uzaklığındaki Camara do Lobos'ta korona virüsü tespit edildi.

KIRMIZI BÖLGEYE YAKIN OLMASI ENDİŞELENDİRDİ

Cuma gününden itibaren 54 yeni vakanın ortaya çıktığı bölge Portekiz hükümeti tarafından hemen izole edildi.18 bin kişinin bulunduğu adada Ronaldo'nun villasının bulunduğu yerin kırmızı bölgeye çok yakın olması endişe yarattı.

Ronaldo, haftalık 4 bin Euro ödeyerek okyanus kıyısında ailesiyle birlikte muhteşem bir villa kiralamıştı. Portekizli yıldız oyuncunun 4 Mayıs'ta başlaması planlanan antrenmanlar için Torino'ya tekrar döneceği ve 14 günlük karantinada kalacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.