Rusya'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberine göre, Rusya'nın Sibirya bölgesinde bulunan bir üniversitede silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu açıklandı.

20 Eylül 2021 Pazartesi 11:34
Rusya'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Rusya'nın Sibirya bölgesinde bulunan Perm Üniversitesi'ne silahlarla saldırı gerçekleştirildi.

ÜNİVERSİTEYE POMPALI TÜFEKLİ BASKIN

Üniversiteyi pompalı tüfek ile basan bir kişi, binaya rasgele ateş açtı. O anlarda büyük panik yaşanan üniversiteler binanın katlarından atlayarak canlarını kurtarmaya çalıştı. Bazı öğrenci ve öğretmenlerin sınıflarda saklandığı ifade edildi.

TASS haber ajansının aktardığı bilgiye göre binaya açılan ateş sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı açıklandı. İçişleri bakanlığı saldırganın yakalandığını duyurdu. Saldırganın 18 yaşındaki Timur Bekmansurov olduğu belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 8'E YÜKSELDİ

Rusya Soruşturma Komitesi, Perm Üniversitesi’ndeki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 8’e yükseldiğini duyurulurken, yaralı sayısının ise 6 olduğu açıklandı. Yakalandığı açıklanan saldırganın vurularak etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.