Savaş Başladı!!! Trump Rusya'ya: "Hazır ol Rusya, çünkü füzeler gelecek"

ABD Başkanı Donald Trump Rusya'ya: 'Hazır ol Rusya, çünkü füzeler gelecek, hoş, yeni ve ''akıllı!'' olacaklar. Kendi halkını katledip bundan zevk alan Gazla Öldüren Hayvan ile ortak olmamalıydın'' dedi.

11 Nisan 2018 Çarşamba 14:20
Savaş Başladı!!!  Trump Rusya'ya: "Hazır ol Rusya, çünkü füzeler gelecek"

ABD ile Rusya arasındaki gerilim artıyor. ABD Başkanı Donald Trump, Rusya'nın Beyrut Büyükelçisi Aleksandr Zaspıkin'in 'ABD'nin Suriye'ye füze saldırısı düzenlemesi halinde Rusya'nın bu füzeleri vuracağı ve fırlatıldıkları yeri hedef alacağı' açıklamasına Twitter'dan yanıt verdi. 

Donald J. Trump@realDonaldTrump

Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria. Get ready Russia, because they will be coming, nice and new and “smart!” You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!

Trump'ın daha önce 'hayvan' dediği Esad'a bu kez 'Gazla Öldüren Hayvan' diye hitap ettiği tweeti şöyle: 

''Rusya Suriye'ye gönderilen her füzeyi, tüm füzeleri vurma yemini ediyor. Hazır ol Rusya, çünkü füzeler gelecek, hoş, yeni ve ''akıllı!'' olacaklar. Kendi halkını katledip bundan zevk alan Gazla Öldüren Hayvan ile ortak olmamalıydın.''

Son Güncelleme: 11.04.2018 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.