Yunan gazetesinden deprem felaketi yaşayan Türkiye'ye destek karikatürü

Türkiye karşıtı yaptığı haberlerle sık sık gündeme gelen Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden Kathimerine, deprem felaketi yaşayan Türkiye'ye destek oldu. Gazete, Türk halkının yanında olduğunu göstermek için "Hepimiz Türküz" yazılı bir karikatür yayınladı.

08 Şubat 2023 Çarşamba 12:50
Yunan gazetesinden deprem felaketi yaşayan Türkiye'ye destek karikatürü

Dün Fransız Charlie Hebdo dergisi, binlerce insanın hayatını kaybettiği merkez üssü Kahramanmaraş olan Türkiye'nin 10 ilini yıkan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki binlerce insanın öldüğü on binlerce insanın da yaralandığı depremlerle alay etmişti. Derginin yayınladığı karikatürde yıkık binalar çizilmiş ve üzerine "Tank yollamaya bile gerek yok" yazmıştı.

"HEPİMİZ TÜRKÜZ"

Bugünse Yunanistan'ın önde gelen ve sık sık Türkiye karşıtı haber yapan Kathimerini gazetesinde yayınlanan bir karikatür adeta Fransız dergisine cevap niteliğindeydi. Karikatürde bir grafiticinin duvara Yunanca olarak "Hepimiz Türküz" yazdığı resmedildi.

İşte o karikatür:

Son Güncelleme: 08.02.2023 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.