Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika 'ara tatil' açıklaması

Son dakika haberi: Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimin devam ettiği okullardaki çocuklar ara tatilin olup olmayacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatilin ne zaman yapılacağına dair açıklama yaptı.

11 Kasım 2020 Çarşamba 14:23
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika 'ara tatil' açıklaması

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatilin ne zaman yapılacağını resmen açıkladı. Selçuk, milyonlarca öğrencinin merakla beklediği ara tatil tarihini duyurdu.

ÖĞRETMENLERE ÇEVRİMİÇİ DESTEK

Bakan Selçuk, öğretmenlerin mesleki eğitim programlarıyla ilgili olarak, "16 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacağımız ara tatilde, öğretmenlerimiz mesleki gelişim programlarına çevirim içi ortamda katılabileceklerdir. Kendilerine şimdiden iyi ve verimli bir mesleki gelişim dönemi diliyorum." açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.