3. Erciyes Mükemmellik Zirvesi

- KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Pilavcı: - "Bakış açımız geleceğe hazırlanmak değil, geleceği tasarlamak olmalıdır. Yaratıcılığı kışkırtacak uygun zeminler ortaya çıkartmamız lazım"

18 Ekim 2017 Çarşamba 12:13
3. Erciyes Mükemmellik Zirvesi

KAYSERİ (AA) - Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, "Bakış açımız geleceğe hazırlanmak değil, geleceği tasarlamak olmalıdır. Yaratıcılığı kışkırtacak uygun zeminler ortaya çıkartmamız lazım." dedi.

Pilavcı, Kayseri Ticaret Odası toplantı salonunda "Geleceği Tasarlamak" temasıyla düzenlenen zirvenin açılışında, Kayseri'nin tarihten gelen başarılı bir ticaret merkezi olduğunu söyledi.

Kayseri'de başarılı firmalar bulunduğunu, bu şirketlerin ulusal alanda kendilerini gösterdiğini belirten Pilavcı, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin ilk 500 büyük firması sıralamasında 2016 yılında Kayseri'den 16 firma yer aldı. Dileğimiz, bu sayının artması. Bu sayı nasıl artacak? Dünyada çok büyük bir değişim var. Bu değişimi çok iyi anlamamız lazım. Yeni kavram, yaklaşım ve sistemlere hazırlıklı olmanın artık bir zorunluluk olduğu bilincine varmalıyız. Bu doğrultuda bakış açımız geleceğe hazırlanmak değil, geleceği tasarlamak olmalıdır. Yaratıcılığı kışkırtacak uygun zeminler ortaya çıkartmamız lazım. Vizyonumuzu destekleyen, sürdürülebilir planlar hazırlamalıyız. KalDer olarak bu zorlu süreçte kurum kültürlerini, değişen dünyaya uyum sağlayabilmesi için desteğimizi sürdüreceğiz. Şirketlerin etkili bir vizyon ortaya koyabilmeleri için rehberlik edip, kurumların dönüşümlerine yol gösterici olarak yanlarında yer alacağız. Bizler mükemmellik kültürünün çekirdekten itibaren çocuklarımızla başlamasının önemine gönülden inanıyoruz. Çünkü kaliteli düşünebilme, kaliteli fikir üretebilme tohumları ne kadar erken dönemlerde atılırsa, toplumunda bütün katmanların o kadar fayda görebileceğine inanıyoruz."

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da kalitenin herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasiteye sahip ürün ve hizmetin üretilmesi olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından, zirveye katkılarından dolayı bazı kişi ve kuruluşlara plaket verildi.

Derneğe yeni üye olan firmaların temsilcileri ile KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi"ni imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.