AK Partili Emine Nur Günay'dan şeker pancarı fiyatlarına ilişkin açıklama

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, son günlerde gündeme gelen şeker pancarı fiyatlarına ilişkin bir açıklamada bulundu.Günay, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı çevrelerde, medya organlarında...

09 Nisan 2021 Cuma 14:25
AK Partili Emine Nur Günay'dan şeker pancarı fiyatlarına ilişkin açıklama

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, son günlerde gündeme gelen şeker pancarı fiyatlarına ilişkin bir açıklamada bulundu.

Günay, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı çevrelerde, medya organlarında Eskişehir'de şeker pancarı fiyatlarına yönelik çeşitli açıklamaları gördüğünü belirterek, bu konuda Türkşeker'in işleyişi, Şeker Kanunu gibi bu işin düzenleyicisi mekanizmaları hakkında daha fazla bilgi sahibi olunması gerektiğini vurguladı.

Eskişehir'de üreticilere boş sözleşme imzalatılması gibi ilginç iddianın bulunduğunu belirten Günay, şunları kaydetti:

"Öncelikle bu işin nasıl yapıldığına, düzenlendiğine, kanunun bu konuda nasıl bir yol ortaya koyduğuna bakmak gerekli. Üreticilerimiz üzerinden manipülasyon yapmak, bu konular üzerinden gündeme gelme çabaları kimseye fayda sağlamaz. Gelin enerjimizi bunlara harcamak yerine bu konularda daha iyi ne yapılabilir, kırsal kalkınmaya yönelik Eskişehir'de nasıl projeler ortaya koyabiliriz bunları konuşalım. Kanunu, yönetmeliği araştırmadan, ilgili paydaşlardan bu işin dününü, yöntemini sorgulamadan yarım asırdır aynı şekilde işleyen sistem üzerinden bu tür iddialarla gündeme gelip kafaları karıştırmak ne Eskişehirli hemşerilerimize ne değerli üreticilerimize ne de bu iddiaları dile getirenlere fayda sağlar."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.