Aksa Elektrik'ten "güneş enerjisi" temalı resim yarışması

ANKARA (AA) - Aksa Elektrik, 4'üncüsünü bu yıl düzenlediği "Senin Enerjin Senin Resmin" yarışmasının güneş enerjisi temasıyla bugün başladığını bildirdi.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, "Senin Enerjin...

23 Mayıs 2022 Pazartesi 16:51
Aksa Elektrik'ten

ANKARA (AA) - Aksa Elektrik, 4'üncüsünü bu yıl düzenlediği "Senin Enerjin Senin Resmin" yarışmasının güneş enerjisi temasıyla bugün başladığını bildirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, "Senin Enerjin Senin Resmin" yarışması yenilenebilir enerji konusunda çocukların farkındalıklarını artırmayı hedefliyor.

Türkiye'nin 81 ilinde 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf düzeyinde eğitim gören öğrencilerin katılabileceği resim yarışmasında bu yılın teması güneş enerjisi olarak belirlendi. Çocukların, #EnerjimiziGüneştenAlıyoruz etiketiyle yenilenebilir enerjiye dikkat çekecek resimleriyle başvurabilecekleri yarışmada, dereceye giren ilk 15 eserin sahipleri ödül alacak.

Online kanallardan katılım yapacak çocuklar, 6 Haziran Pazartesi gününe kadar resimlerini Aksa Elektrik'in Facebook ve Instagram sosyal medya hesaplarına göndererek katılabilecek. Yarışmanın kazananları, 13 Haziran tarihinde Aksa Elektrik'in sosyal medya hesaplarında açıklanacak.

Jüri değerlendirmesi sonucunda ilk üçe girmeye hak kazanan çocuklar tablet, 4-15 arasında dereceye giren 12 çocuk da dijital saat kazanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.