Aksa Şarj, internet sitesini devreye aldı

ANKARA (AA) - Aksa Şarj, müşteri ve iş ortaklarına hızlı ve kolay çözümlerle hizmet sunmak için internet sitesini devreye aldı.Aksa Elektrik'ten yapılan yazılı açıklamada, şirketin yıl sonuna kadar Türkiye'nin birçok noktasında...

04 Ağustos 2022 Perşembe 11:45
Aksa Şarj, internet sitesini devreye aldı

ANKARA (AA) - Aksa Şarj, müşteri ve iş ortaklarına hızlı ve kolay çözümlerle hizmet sunmak için internet sitesini devreye aldı.

Aksa Elektrik'ten yapılan yazılı açıklamada, şirketin yıl sonuna kadar Türkiye'nin birçok noktasında elektrikli araç şarj istasyonunu faaliyete geçirmeyi hedeflediği kaydedildi.

Açıklamada, Aksa Şarj'ın son olarak İstanbul Bomonti Residences By Rotana, Oasis Bodrum AVM ve Nef Reserve Yalıkavak'ta AC şarj istasyonlarını devreye aldığı bilgisi paylaşıldı.

Şirket ayrıca, müşteri ve iş ortaklarına hızlı ve kolay çözümlerle hizmet sunmak için internet sitesini devreye aldı.


Anahtar Kelimeler:
ElektrikAksa Şarj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.