Aksigorta, acentelerine özel mobil uygulamasını güncelledi

İSTANBUL (AA) - Aksigorta, acentelerin iş takibini kolaylıkla gerçekleştirildiği mobil uygulamasını güncelledi.Aksigorta'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, dijitalleşmeye verdiği önemle bu alana yaptığı yatırımları genişletiyor....

23 Şubat 2021 Salı 10:17
Aksigorta, acentelerine özel mobil uygulamasını güncelledi

İSTANBUL (AA) - Aksigorta, acentelerin iş takibini kolaylıkla gerçekleştirildiği mobil uygulamasını güncelledi.

Aksigorta'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, dijitalleşmeye verdiği önemle bu alana yaptığı yatırımları genişletiyor. Türkiye genelindeki 3 bini aşkın acentesinin iş süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen Aksigorta, bu amaçla acentelerine özel mobil uygulamasının ismin ve imajını yeniledi. Bambaşka Acenteler Kulübü ismini alan uygulama, acentelerinin hayatını kolaylaştıracak.

Mobil uygulamanın güncelleme sürecinde acentelerinin ihtiyaçlarına odaklanan Aksigorta, yenileme ekranlarını baştan sona değiştirdi.

Acentelerinin yenileme sürecini yönetirken ihtiyaç duyacakları tüm bilgileri görüntüleyebilecekleri bir de modül tasarladı. Şirketin sunduğu tüm segment ayrıcalıklarının ayrıntılı listesine de ulaşılabilen uygulamada acenteler, hak kazandıkları ayrıcalıkları kolayca takip edebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.