Akyurt'ta öğrencilerin en güzel tatili

Akyurt Belediyesi her yarıyıl tatilinde öğrenciler için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu yıl karnelerin dağıtılmasıyla birlikte öğrenciler için Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu’nda çocuk tiyatrosu ve illüzyon gösterisi düzenlendi.

26 Ocak 2018 Cuma 14:40
Akyurt'ta öğrencilerin en güzel tatili

İlkokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşen etkinlikte, günde 3 seans halinde illüzyon gösterisi ve “Ağaçlar Ülkesi” adlı çocuk oyunu sergilendi. Öğrencilere gösteri ve tiyatro oyunu çıkışında Akyurt Belediyesi tarafından pamuk şeker ve balon dağıtıldı.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi “Çocuklarımız okulların tatile girmesiyle kendilerine zaman ayırma fırsatı buldu. Biz de Akyurt Belediyesi olarak onlara farklı bir fırsat sunduk. Aslında her yarıyıl tatilinde farklı etkinliklerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sinema günleri düzenleyerek çocuk sinemasını Akyurtlu çocuklarımızla buluşturduk. Bu yıl da illüzyon gösterisi ve çocuk tiyatrosunu çocuklarımız için Akyurt’a getirdik. Etkinliklerimize Akyurtluların ilgisi son derece yüksek. Aileleriyle birlikte tatilde güzel vakit geçirdiler. Gösteri bitiminde her birine balon ve pamuk şeker dağıttık. Öğrencilere, çocuklara yönelik etkinliklerimiz devam edecektir.”

Son Güncelleme: 26.01.2018 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.