Altınyıldız Classics mobil uygulaması ile hediye kazandırıyor

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, mobil uygulaması üzerinden Avrupa Şampiyonası’nda günün kazanan takımını tahmin edenlere sürpriz hediyeler kazandırıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, erkek giyim sektörünün öncü markalarından...

10 Haziran 2021 Perşembe 15:04
Altınyıldız Classics mobil uygulaması ile hediye kazandırıyor

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, mobil uygulaması üzerinden Avrupa Şampiyonası’nda günün kazanan takımını tahmin edenlere sürpriz hediyeler kazandırıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, erkek giyim sektörünün öncü markalarından Altınyıldız Classics’in “Şıklığı Cebine İndir” sloganıyla hayata geçirdiği uygulaması bu kez #BuTakımBuMaçıAlır dijital anketi ile hediye kazandırıyor.

Alışverişi farklılaştıran uygulama ile Avrupa Şampiyonası’nda günün kazanan takımını tahmin edenler, Altınyıldız Classics’ten hediye çekinden gömleğe, tişörtten pantolona kadar çeşitli hediyelerden kazanma şansı yakalıyor. Turnuva sonunda tüm maçları doğru tahmin eden kişiler ise sürpriz hediyenin sahibi oluyor.

Finale kadar yükselenlere daha çok hediye kazandıran uygulama deneyimini yaşamak için yapılması gereken tek şey Altınyıldız Classics mobil uygulamasını indirmek ve uygulama üzerinden günün kazananlarını tahmin etmek.

Trendleri kendi çizgisinde başarıyla yorumlayan Altınyıldız Classics'in mobil uygulaması ile ayrıca her yerden sezon trendlerine ulaşılabiliyor, farklı ödeme seçeneklerinden faydalanılabiliyor, hızlı ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşanabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Altınyıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.