Altınyıldız Classics Urban koleksiyonundan "gofre takım elbiseler"

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, her sezon yeni desenler ve kesimlerle yenilediği Urban koleksiyonunda "gofre takım elbiseleri" 2021 ilkbahar-yaz sezonu kapsamında beğeniye sundu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, özel kumaşı...

03 Mayıs 2021 Pazartesi 12:49
Altınyıldız Classics Urban koleksiyonundan

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, her sezon yeni desenler ve kesimlerle yenilediği Urban koleksiyonunda "gofre takım elbiseleri" 2021 ilkbahar-yaz sezonu kapsamında beğeniye sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, özel kumaşı ile erkeklere konfor alanı sunan Altınyıldız Classics Travel serisine ait "gofre takım elbiseler", kırışmama özelliğinin yanı sıra modern ve sportif görünümleriyle şehir stiline yeni bir yorum getiriyor. Beli bağlamalı "gofre takım elbiseler", rahat görünümlerini sneaker ve basic tişörtlerle tamamlayarak ofis stilinin sezondaki yeni kodlarını yansıtıyor.

Altınyıldız Classics hem ofis hem de ofis sonrası anahtar parçalara odaklandığı yeni koleksiyonda, "her yerde başarılı" erkeklerin stilinde aradığı konforu sunuyor. İddialı bir görünümün en önemli temsilcilerinden takım elbiseler, gofre kumaşların yanı sıra keten ve pamuk gibi doğal kumaşlarla da sezonun en fonksiyonel parçalarından biri haline geliyor.

​​​​​​​Urban koleksiyonunun diğer tamamlayıcı parçaları; rahat kumaşlardan şık pantolonlar, yumuşak dokulu ceketler, desenli trikolar, çizgili gömlekler ve polo yaka tişörtler de yeni sezonda Altınyıldız Classics mağazaları ve e-ticaret sitesinde yerini alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Gofre Takım Elbiseler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.