Amazon Türkiye’den kredi kartlarına vade farksız 12 aya varan taksit imkanı

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr müşterileri, 8 Mart’a kadar birçok kategoriden seçili ürünlere tüm kredi kartlarında geçerli, vade farksız 12 aya varan taksit imkanıyla ulaşabilecek.Amazon Türkiye açıklamasına göre, 8 Mart'a kadar sürecek...

23 Şubat 2022 Çarşamba 11:04
Amazon Türkiye’den kredi kartlarına vade farksız 12 aya varan taksit imkanı

İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr müşterileri, 8 Mart’a kadar birçok kategoriden seçili ürünlere tüm kredi kartlarında geçerli, vade farksız 12 aya varan taksit imkanıyla ulaşabilecek.

Amazon Türkiye açıklamasına göre, 8 Mart'a kadar sürecek kampanya boyunca Amazon Türkiye müşterileri, Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından seçili ürünlerde yapacakları alışverişlerde, kredi kartı fark etmeksizin vade farksız 12 aya varan taksit seçeneklerinden faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında müşteriler, bilgisayar, kulaklık, kişisel bakım, yapı market ve bebek gibi pek çok kategoriden ürüne Amazon Türkiye’nin güvenilir ve hızlı teslimat seçenekleriyle ulaşırken, vade farkından doğabilecek ek masraflardan da tasarruf edebilecekler.

Amazon Prime üyeleri ise herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde teslimat seçeneklerinin keyfini bu kampanya süresince de çıkarmaya devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Amazon Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.