Amazon Türkiye'den "Yılın Son Fırsatları" kampanyası

İSTANBUL (AA) - Amazon Türkiye, "Yılın Son Fırsatları" kampanyası başlattı.Amazon Türkiye'nin açıklamasına göre, oyuncaktan elektroniğe, modadan evcil hayvan ürünlerine kadar birçok farklı kategoride sunulacak fırsatlar,...

21 Aralık 2020 Pazartesi 14:11
Amazon Türkiye'den

İSTANBUL (AA) - Amazon Türkiye, "Yılın Son Fırsatları" kampanyası başlattı.

Amazon Türkiye'nin açıklamasına göre, oyuncaktan elektroniğe, modadan evcil hayvan ürünlerine kadar birçok farklı kategoride sunulacak fırsatlar, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Kampanya boyunca yüzlerce üründe geçerli "büyük fırsat" indirimlerini müşterilerinin beğenisine sunan Amazon.com.tr'de, sınırlı sayıda ürünü kapsayan kısa süreli "Bitmeden Yakala" indirimlerinden de faydalanılabilecek.

Her gün sabah 09:00'da tüketicilerle buluşacak "Flaş İndirimler" ile de istenilen ürünlere uygun fiyatlarla erişilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Amazon Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.