Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği Başkanlığına Birol Akman seçildi

ANKARA (AA) - Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanlığına, Birol Akman yeniden seçildi.Dernekten yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen yıl yapılamayan 16. Olağan Genel Kurulu...

08 Nisan 2021 Perşembe 13:56
Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği Başkanlığına Birol Akman seçildi

ANKARA (AA) - Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanlığına, Birol Akman yeniden seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen yıl yapılamayan 16. Olağan Genel Kurulu Toplantısı bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıda Birol Akman ve ekibi tüm delegelerin oyunu alarak tekrar yönetime geldi.

Akman, burada yaptığı konuşmada, ATİD'in var olduğu günden bu yana öncelikli amacının kamuoyunda turizm bilincini geliştirmek olduğunu belirterek, "Sektörümüz ve bölgemizin kalkınması açısından kritik öneme sahip pek çok girişimi hayata geçirdik. Düzenlenen fuarlarla tüm turizm sektörü paydaşlarına ulaşıp turizm yatırımcılarının sesi olmak için çalıştık." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.