Ankara Sanayi Odası Başkanı Özdebir: "Üretimin en temel unsurları çalışanlarımızdır"

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, üretimin en temel unsurlarından olan çalışanlarla değer yarattıklarını belirterek, birlikte üretmeye devam edeceklerini bildirdi.ASO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre,...

02 Mayıs 2021 Pazar 11:19
Ankara Sanayi Odası Başkanı Özdebir:

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, üretimin en temel unsurlarından olan çalışanlarla değer yarattıklarını belirterek, birlikte üretmeye devam edeceklerini bildirdi.

ASO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Özdebir, ASO 2. OSB'de yer alan ASTOR Transformatör firmasını ziyaret ederek, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Özdebir, ziyarette, Ankaralı sanayiciler olarak insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışla hareket etmeye çalıştıklarını vurguladı.

Çalışma hayatında elde edilen kazanımların, çalışanlarla işverenlerin karşılıklı özverisi sayesinde olduğuna işaret eden Özdebir, "Üretim olmadan istihdam, kalkınma, refah ve huzur olmaz, istikrar da olmaz. Üretimin en temel unsurları da çalışanlarımızdır. Biz sizlerle birlikte bir değer yaratıyoruz ve sizlerle bu ülke için üretmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Nurettin Özdebir, çalışanlarla işverenler arasında zaman zaman sıkıntı yaşanabileceğine de dikkati çekerek, tüm sorunların diyalog içinde çözülebileceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.