Ankara Ticaret Odasının "ATONET" uygulaması dijitalleşme kategorisinde ödül aldı

- ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Geçen yıl mayıs ayında kullanıma sunduğumuz uygulamanın kullanıcı sayısı, 1 Aralık itibarıyla 161 bindir. Bu sayı, ATO'nun ihtiyaç olan bir hizmeti ürettiğinin, üyelerinin de bu hizmetten faydalandığının ispatıdır"

02 Aralık 2023 Cumartesi 12:44
Ankara Ticaret Odasının

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından geçen yıl kullanıma sunulan "ATONET Üye Hizmet Platformu"na, "Ortak Yarınlar" adlı program kapsamında "dijitalleşme" kategorisinde ödül verildi.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu uygulama, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ile TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfının düzenlediği programda ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATO Başkanı Gürsel Baran, uygulamayla alınan ödüllerin tüm Oda yönetimi ve personelinin çalışma azmini ve motivasyonunu artırdığını belirtti.

Baran, son 5 yılda dijitalleşme çalışmalarına hız verdiklerine dikkati çekerek, "Geçen yıl mayıs ayında kullanıma sunduğumuz uygulamanın kullanıcı sayısı, 1 Aralık itibarıyla 161 bindir. Bu sayı, ATO'nun ihtiyaç olan bir hizmeti ürettiğinin, üyelerinin de bu hizmetten faydalandığının ispatıdır. Yani doğru iş yapmanın en iyi örneğidir." ifadelerini kullandı.

ATONET'in e-Devlet'ten mobil araçlarla ulaşılabilen ilk uygulama olduğuna dikkati çeken Proje Koordinatörü Adem Ali Yılmaz da uygulamanın hem dünya çapında hem de Türkiye'de ödüle layık görülmesinin memnuniyet verici olduğunu bildirdi.

- ABD'li ve Çinli rakiplerini geride bırakarak birinci olmuştu

ATONET, "Ortak Yarınlar" adlı program kapsamında bu ödüle layık görüldü. Uygulama daha önce Dünya Odalar Federasyonunun Cenevre'de düzenlediği Dünya Odalar Yarışması'nda, "En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi" kategorisinde ABD ve Çin'i geride bırakarak dünya birincisi olmuştu. ATONET, Türkiye Bilişim Derneğinin gerçekleştirdiği "Türkiye Bilişim Ödülleri"nde de "Kamudan İş Dünyasına e-Hizmetler" kategorisinde birinciliği elde etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.