Ankara'dan 33 sanayi kuruluşu ilk 500 içinde yer aldı

- ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Önümüzdeki yıllarda Ankaralı sanayicilerin ihracat performansları, dijitalleşme ve inovasyonla daha hızlı gelişerek, listede daha fazla firma ile yer alacağımıza yürekten inanıyorum"

01 Haziran 2022 Çarşamba 11:32
Ankara'dan 33 sanayi kuruluşu ilk 500 içinde yer aldı

ANKARA (AA) - "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması"nda, Ankara Sanayi Odası (ASO) üyesi 33 kuruluş yer aldı.

ASO'dan yapılan açıklamada, İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ve 2021 yılı verileriyle oluşturulan listede yer alan 33 sanayi kuruluşunun Ankara'yı gururlandırdığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ASO Başkanı Nurettin Özdebir, listede yer alan tüm firmaları kutladı. ASO üyelerinin üretim alanlarıyla Ankara'nın yüksek teknoloji üretme kapasitesini net bir biçimde gösterdiğine işaret eden Özdebir, "Hem verimlilik hem 4. Sanayi Devrimi anlamında büyük bir dönüşüm içinde olan Ankara, 'Başkentin sanayisinden, sanayinin başkentine' hedefine adım adım ilerlemektedir. Önümüzdeki yıllarda Ankaralı sanayicilerin ihracat performansları, dijitalleşme ve inovasyonla daha hızlı gelişerek, listede daha fazla firma ile yer alacağımıza yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.