AYEDAŞ, yılın ilk yarısına ilişkin yatırım hedeflerini gerçekleştirdi

ANKARA (AA) - İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ), kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.Şirketten yapılan açıklamaya göre, AYEDAŞ...

09 Ağustos 2022 Salı 10:36
AYEDAŞ, yılın ilk yarısına ilişkin yatırım hedeflerini gerçekleştirdi

ANKARA (AA) - İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ), kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AYEDAŞ yılın ilk yarısında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

AYEDAŞ, bu dönemde hizmet bölgesindeki müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla enerji nakil hattı şebeke güçlendirme ve yenileme, iletken yenileme, havai hatların izolasyonu, münferit ağaç budama ve trafo binaları çevresi düzenleme gibi 40'tan fazla işlemi bakım faaliyetleri çerçevesinde tamamladı.

Şirket, 7 bin 977 trafo ve 34 bin 52 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

İstanbul'un Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerinde, 20 bin 66 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 1152 pano ile 47 trafo ve 1775 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca, kentte 8 bin 119 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

AYEDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
AYEDAŞAnadolu Yakası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.