Aytemiz ve Hepsiburada akaryakıt alışverişinde yenilikçi projeye imza attı

ANKARA (AA) - Aytemiz, müşterilerinin Hepsiburada üzerinden akaryakıt alışverişi yapmasını kolaylaştıran bir proje için birlikte çalıştıklarını bildirdi.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aytemiz ile Hepsiburada, e-ticaret platformu...

26 Ağustos 2022 Cuma 13:42
Aytemiz ve Hepsiburada akaryakıt alışverişinde yenilikçi projeye imza attı

ANKARA (AA) - Aytemiz, müşterilerinin Hepsiburada üzerinden akaryakıt alışverişi yapmasını kolaylaştıran bir proje için birlikte çalıştıklarını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aytemiz ile Hepsiburada, e-ticaret platformu üzerinden akaryakıt alışverişi yapılabilmesini kolaylaştıran bir iş ortaklığına imza attı.

Yapılan iş birliğiyle geliştirilen altyapı sayesinde dünyada ilk kez bir e-ticaret platformu üzerinden akaryakıt alışverişi yapılabiliyor.

Aytemiz müşterileri Hepsiburada üzerinden satın aldıkları farklı tutarlardaki Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodları ile tüm Aytemiz istasyonlarından hızlı ve temassız akaryakıt alabiliyor.

Aytemiz Vaay Dijital Yakıt Kodu almak isteyen müşteriler için Hepsiburada'da 100, 150, 200, 300 ve 500 liralık yakıt kodu seçenekleri sunuluyor. Müşteriler, satın alacakları dijital yakıt kodunu sepete ekledikten sonra, sepet sayfasında yakıt kodunu araç plakasına tanımlayarak online alışverişini tamamlıyor.

Alışveriş tamamlandıktan sonra anında kısa mesaj olarak gönderilen 6 haneli kod sayesinde, tüm Aytemiz istasyonlarından akaryakıt alınabiliyor. Yapılan tüm akaryakıt alışverişlerinin detayları ise Aytemiz Vaay mobil uygulamasından takip edilebiliyor.

Satın alınan kodlar 24 ay içerisinde istenilen zamanda kullanabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Deniz Kadıoğlu, Aytemiz olarak yenilikçi çözümlerini, değişen tüketici talep ve beklentilerine göre şekillendirdiklerini belirterek, "Bu amaçla 2020 yılında kendi pazarlama ve BT birimlerimiz ile Aytemiz Vaay mobil uygulamamızı hayata geçirerek, akaryakıt sektöründe bir ilke imza atmıştık. Yine aynı amaçla Hepsiburada gibi sektöründe öncü bir markayla iş birliği yaparak, müşterilerimizin alışveriş deneyimini geliştirmek ve çeşitlendirmek için bir adım daha attık." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.