Bakan Albayrak açıkladı: 12,1 milyar liralık kaynak tahsis edildi

Bakan Albayrak, "Temel İhtiyaç Kredisi tahsislerinin Cuma günü başladığını duyurmuştuk. Bugün itibariyle 2,1 milyon vatandaşımız 12,1 milyar liralık kaynak tahsis edilmiş oldu" dedi.

15 Nisan 2020 Çarşamba 10:45
Bakan Albayrak açıkladı: 12,1 milyar liralık kaynak tahsis edildi

Bakan Albayrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

10 bin TL limitli Temel İhtiyaç Desteği kapsamında tahsislerin Cuma günü başladığını ifade etmiştim. Pazartesi günü itibari ile 2,1 milyon vatandaşımıza toplamda 12,1 milyar TL’lik kaynak tahsis edilmiş oldu.

Vatandaşlarımızın özel bankalarla yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz.

Bu dönemde vatandaşlara destek olmayı geçtik, mevduatını bozdurana, kredisini yapılandırmak isteyene fahiş maliyetler çıkarıldığını duyuyoruz. Bu asla kabul edebileceğimiz bir şey değil. Bu konunun titizlikle üzerine gideceğimizin bilinmesini isteriz.

Milletin ihtiyacı olan maskeyi stoklayanlar, gıdayı saklayanlar ne ise, vatandaştan topladığı parayı, en çok ihtiyaç olan dönemde millete sunmak yerine stoklayanlar da aynıdır. Süslü reklamlar bu yapılanı gizleyemez.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.