Başkent EDAŞ yılın ilk yarısına ilişkin yatırım hedeflerini gerçekleştirdi

ANKARA (AA) - Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk yarısında bakım, onarım ve yatırım hedeflerini gerçekleştirdi.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ, Ankara'da...

08 Ağustos 2022 Pazartesi 14:45
Başkent EDAŞ yılın ilk yarısına ilişkin yatırım hedeflerini gerçekleştirdi

ANKARA (AA) - Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk yarısında bakım, onarım ve yatırım hedeflerini gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ, Ankara'da 20 bin 382 trafoda bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını tamamladı.

Beypazarı, Nallıhan, Elmadağ, Çankaya, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Şereflikoçhisar, Etimesgut, Bala, Haymana, Ayaş, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Sincan, Çubuk, Akyurt, Kalecik, Pursaklar'da 38 bin 34 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 912 pano ile 309 trafo ve 45 dağıtım merkezini elden geçirdi. Ayrıca kentte 1964 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

Ankara'da hizmet verdiği 3 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 51 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ, kentte 254 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Şehirde 31 elektrik panosu ve 14 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım çalışmalarıyla Başkent EDAŞ, yılın ilk yarısında ilişkin hedeflerini başarıyla gerçekleştirdi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.