Başkent EDAŞ'a yeni bağlantı başvurularında dijital dönem

ANKARA (AA) - Başkent EDAŞ, elektrik aboneliği öncesi veya mevcut tesisatla ilgili tadilat işlemleri için yürütülen bağlantı başvurularını, dijital platform üzerinden de alabilecek.Şirketten yapılan açıklamada, abonelik öncesi işlemlerin...

21 Eylül 2021 Salı 11:13
Başkent EDAŞ'a yeni bağlantı başvurularında dijital dönem

ANKARA (AA) - Başkent EDAŞ, elektrik aboneliği öncesi veya mevcut tesisatla ilgili tadilat işlemleri için yürütülen bağlantı başvurularını, dijital platform üzerinden de alabilecek.

Şirketten yapılan açıklamada, abonelik öncesi işlemlerin uzaktan gerçekleştirilmesini sağlayan Yeni Bağlantı Dijital Platformu'nun devreye alındığı bildirildi.

Buna göre, artık yetkili elektrikçiler, abonelik öncesi işlemlerde müşteriler adına Başkent EDAŞ'a yaptıkları, yeni bağlantı başvurusu, iç tesisat proje onayı, bağlantı görüşü talebi, tesisat muayene talebi veya tadilat başvurularını sıra beklemeden kesintisiz dijital ortamda gerçekleştirebilecek.

Uzaktan işlemlerle malzeme ve zaman tasarrufu da sağlaması planlanan platformla, ev ve iş yeri gibi tüketim noktaları için yapılan, yıllık 100 binin üzerindeki başvuru ve ilgili başvuruların takibi dijital ortamda yapılabilecek.

Platforma "ybp.eedas.com.tr" web adresi üzerinden erişilebilecek.

Söz konusu sistem Başkent EDAŞ ile birlikte, diğer Enerjisa dağıtım şirketleri Ayedaş ve Toroslar EDAŞ'ta da uygulanacak.

Anahtar Kelimeler:
EnerjiBaşkent EDAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.