Baymak'tan kombide "7 Yıl Garanti" hizmeti

- Baymak, tam yoğuşmalı kombilerde 3 yıllık standart garanti süresine, ek bir ücret ödemeden 4 yıl ekleme avantajı sunuyor

16 Nisan 2019 Salı 12:35
Baymak'tan kombide

İSTANBUL (AA) - Baymak, tam yoğuşmalı kombi ailesi üyeleri idee, Duotec, Duotec Compact, Novadens ve Novadens Extra'nın montajı yapıldıktan sonra ilk çalıştırma işlemini 31 Mayıs 2019 tarihine kadar yaptıran kullanıcılarına 7 yıl garanti sunuyor.

Baymak'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, tam yoğuşmalı kombilerde 3 yıllık standart garanti süresine, ek bir ücret ödemeden 4 yıl ekleme avantajı sağlıyor.

Son teknolojiyle donatılmış ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturan Baymak, Premix yoğuşmalı kombi ailesinden idee, Duotec, Novadens, Novadens Extra ve bu yıl pazara sunduğu Duotec Compact kombilerinde garanti süresini 7 yıla uzatıyor.

Baymak ve Brötje markalı Premix yoğuşmalı kombilerde 7 yıl garanti süresinden yararlanmak isteyen kullanıcılar için ilk çalıştırma işleminde son tarihi ise 31 Mayıs 2019 olarak açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
Baymak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.