Beymen, Sevgililer Günü için ayrıcalıklarla dolu hediye dünyası sunuyor

İSTANBUL (AA) - Sevgililer Günü yaklaşırken Beymen, farklı kategorilerde hediye seçenekleri sunuyor.Beymen'den yapılan açıklamaya göre, ayakkabı ve çantalardan, aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan, şapka ve berelere, niş parfümlerden...

01 Şubat 2022 Salı 15:35
Beymen, Sevgililer Günü için ayrıcalıklarla dolu hediye dünyası sunuyor

İSTANBUL (AA) - Sevgililer Günü yaklaşırken Beymen, farklı kategorilerde hediye seçenekleri sunuyor.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, ayakkabı ve çantalardan, aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan, şapka ve berelere, niş parfümlerden kozmetiğe kadar ünlü markaların farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki yüzlerce hediye seçeneği Beymenlerde ve www.beymen.com adresinde yer alıyor.

Ayrıca, Beymen hediye danışmanları hediye seçiminde yardımcı olurken, Beymen Adrese Teslim Hizmeti ile hediyeler Türkiye'nin her yerine hızlı şekilde ulaştırılabiliyor.

- Beymen’den kadınlara özel 14 Şubat hediye önerileri

Ayakkabı tutkunları için Aquazzura, Christian Louboutin, Valentino Garavani ve Manolo Blahnik’in feminen modelleri, Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi ve Giuseppe Zanotti tasarımları sunuluyor. Ayrıca Dsquared2, Chloe, Etro, Tod’s, Stella McCartney, Golden Goose’un aralarında yer aldığı dünya markalarının sneakerları hediye olarak seçilebiliyor.

Alexander McQueen’in clutchları, Bottega Veneta, Balmain, Dolce &Gabbana ve Valentino Garavani’nin çantaları, Beymen Çanta yalın ve minimal tasarımları hediye seçkisinde bulunuyor. Aksesuarsevenler için de Aida Bergsen, Peracas, Kısmet by Milka, Begum Khan, Melis Göral, Bee Goddess ve Ninon’un şık tasarımları ya da Catarzi ve Helene Berman London’ın şapka ve yün bereleri de Sevgililer Günü için ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

- Erkeklere özel öneriler

Etro, Missoni, Brunello Cucinelli, Isaia, Kiton, Lardini’nin aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların yeni tasarımları alıcılarını bekliyor. Babette Wasserman, Thompson ve Tateossian’ın ikonik kol düğmeleri, Etro, Bottega Veneta, Saint Laurent, Paul Smith’in deri cüzdanları, Tod's, Santoni, Henderson’un ayakkabı ve çantaları, Beymen Çanta’nın organizerdan seyahat çantasına ve laptop çantalarına uzanan seçenekler arasından hediye seçimi yapılabiliyor.

14 Şubat için için daha kişisel bir hediye arayanlar için Beymenlerde satışa sunulan dünyaca ünlü niş parfümler Creed, Amouage, Killian, Tom Ford, Byredo, Hermes, Parfums de Marly ve Memo Paris’in en yeni kokuları sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
Beymen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.