Beymen Zorlu Center, yüzde 20 büyüdü

- Beymen Grup Üst Yöneticisi Elif Çapçı: - "2022 yılı boyunca yeni mağaza açılışlarımızın yanı sıra zamanın ruhunu yansıtan sosyal yaşam alanları olarak konumlandırdığımız mevcut mağazalarımızdaki büyüme ve yenileme çalışmalarımıza da devam edeceğiz"

22 Şubat 2022 Salı 13:58
Beymen Zorlu Center, yüzde 20 büyüdü

İSTANBUL (AA) - Beymen Grup Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçı, "Lüks moda pazarındaki lider konumumuzu daha da ileriye taşımak için 2022 yılı boyunca yeni mağaza açılışlarımızın yanı sıra zamanın ruhunu yansıtan sosyal yaşam alanları olarak konumlandırdığımız mevcut mağazalarımızdaki büyüme ve yenileme çalışmalarımıza da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Beymen'den yapılan açıklamaya göre, 2013 yılının eylül ayında hizmete giren ve 10 bin metrekare alanı ile Türkiye'nin en büyük moda mağazası olan Beymen Zorlu Center, 1.750 metrekare daha büyüdü.

Gelecek yıl 10. yılını kutlamaya hazırlanan Beymen Zorlu Center'ın, 40 Milyon TL’ye yaklaşan yatırım ile gerçekleştirilen büyüme sonrası 2 bin 500 metrekareye yaklaşan ayakkabı ve çanta alanları tüketiciyi bekliyor.

900'ü aşkın markayı modaseverlerle buluşturan Beymen Zorlu Center, designer markalara ayrılan alanlarıyla daha geniş bir ürün seçkisi sunarken, İstanbul Morini’nin yanı sıra yakında hizmete girecek olan yeni restoranıyla İstanbul’u yepyeni buluşma noktasıyla tanıştırmaya hazırlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beymen Grup CEO'su Elif Çapçı, 2022 yılı boyunca yatırımlara devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Lüks moda pazarındaki lider konumumuzu daha da ileriye taşımak için 2022 yılı boyunca yeni mağaza açılışlarımızın yanı sıra zamanın ruhunu yansıtan sosyal yaşam alanları olarak konumlandırdığımız mevcut mağazalarımızdaki büyüme ve yenileme çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Yıla en büyük, en iddialı ve en yüksek cirolu mağazamız olan Beymen Zorlu Center’ın büyüme projesi ile başladık.

2023’te 10. yılını kutlayacak olan Beymen Zorlu Center, bu proje ile yüzde 20 daha büyüyerek Türkiye’nin en büyük moda mağazası kimliğini pekiştirirken, Beymen DNA’sındaki deneyim odaklı mağazacılık yaklaşımı ve restoranları ile lüks alışverişin ötesinde bir yaşam biçimi sunuyor. Değişmeye ve evrilmeye devam edecek Beymen Zorlu Center dünyasına dair yenilikleri, Beymen’in yarım asrı geride bırakmış olmasının gururuyla sizlerle paylaşıyor olmak bizim için çok anlamlı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.