Beymen'den Babalar Günü için hediye önerileri

- Beymen, dünyaca ünlü markaların hazır giyim koleksiyonları ile Babalar Günü’nde de babasını sevindirmek isteyenlerin tercihi olacak

08 Haziran 2022 Çarşamba 12:29
Beymen'den Babalar Günü için hediye önerileri

İSTANBUL (AA) - Beymen, Babalar Günü’nde de farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki seçenekleriyle hediye alışverişleri için seçenek sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ünlü markaların casual ve klasik tasarımlarından şık ayakkabı ve çanta modellerine, niş parfümlerden teknolojik ürünlere ve zengin aksesuar çeşitlerine uzanan hediye seçenekleri Beymen’lerde, beymen.com adresinde ve Beymen aplikasyonunda müşterileri bekliyor.

Beymen, dünyaca ünlü markaların hazır giyim koleksiyonları ile Babalar Günü’nde de babasını sevindirmek isteyenlerin tercihi olacak.

Fonksiyonel ve rahat tasarımlarıyla modern erkekler için özgür kombin seçenekleri sunan Beymen Collection, klasik stil sahibi babalar için Kiton, Isaia, Zegna, seçkin hazır giyim koleksiyonları ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain, Tom Ford, Neil Barrett’ın da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların 2022 Yaz koleksiyonları hediye seçenekleri ile Beymen’de.

Sokak modası ve klasik giyim kodlarını güncelleyen Academia, polo yaka tshirt seçenekleri ile Isaia, Beymen Collection, Corneliani, Canali, Zegna ve Sandro, sezonun vazgeçilmezi desenli gömlekler için Amiri, Etro, Versace, Valentino ve Saint Laurent rahatlıktan vazgeçmeyen babalar için ideal hediye seçenekleri ile Beymen mağazalarında.

Beymen Collection, Academia, Dolce Gabbana, Balmain, Dsquared2, Etro, Off White, Valentino, Fedeli, Paul Smith gibi pek çok markanın Beymen'lerde ve beymen.com adresindeki marin temasından tropik çiçeklere, geometrik art deco desenlerden egzotik tasarımlara uzanan geniş renk ve desen seçeneklerindeki mayo seçenekleri ile babaların tatil stilini tamamlanabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Beymen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.