Bilişim Vadisi Dijital Animasyon ve Oyun Merkezi'nde Kış Kampı başladı

ANKARA (AA)- Bilişim Vadisi Dijital Animasyon ve Oyun Merkezi'nde (DIGIAGE) Kış Kampı başladı.Bilişim Vadisinden yapılan açıklamaya göre, DIGIAGE'de oyun geliştirmek isteyen tüm girişimciler için düzenlenen OG22 DIGIAGE Kış Kampına...

24 Ocak 2022 Pazartesi 18:56
Bilişim Vadisi Dijital Animasyon ve Oyun Merkezi'nde Kış Kampı başladı

ANKARA (AA)- Bilişim Vadisi Dijital Animasyon ve Oyun Merkezi'nde (DIGIAGE) Kış Kampı başladı.

Bilişim Vadisinden yapılan açıklamaya göre, DIGIAGE'de oyun geliştirmek isteyen tüm girişimciler için düzenlenen OG22 DIGIAGE Kış Kampına 32 ilden 30 takımdaki 165 girişimci katıldı.

Organizasyon ve mentör ekiplerle 200'den fazla fiziki katılım olan kampa 1500 civarındaki başvurulardan seçim yapıldı.

Fiziki katılımın yanı sıra yaklaşık 900'den fazla çevrim içi katılımın da olduğu kampta, Türkiye’nin ulusal ve global arenada oyun geliştirme ekosistemine kolektif kazanç sağlanacak.

Bilişim Vadisi'nde yoğun şekilde devem eden kamp, 29 Ocak Cumartesi üretilen dijital oyunların yatırımcı ve destekçilerin beğenisine sunulması ile tamamlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.