Boyner ve Anadolu Üniversitesi’nden iş birliği

- Boyner İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Seda Kayrak Kızıltan: - "Bu bir başlangıç. Bundan sonrası hem bizlerin hem de bizimle yol alan öğrencilerin elinde olacak ama liderliğini biz yapıyor olacağız. Boyner’in gelecek nesillerini Anadolu Üniversitesi’nden yetiştireceğiz"

21 Nisan 2022 Perşembe 10:14
Boyner ve Anadolu Üniversitesi’nden iş birliği

İSTANBUL (AA) - Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ve Boyner iş birliği kapsamında, İİBF öğrencileri yaz dönemi boyunca Boyner bünyesinde staj yapma imkanı bulacak.

Boyner açıklamasına göre, öğrenciler staj boyunca, Boyner mağazalarında satış, muhasebe, operasyon, lojistik birimlerini yakından tanıma fırsatı elde edecek. Aynı zamanda öğrenciler, okul sıralarındayken kurumsal hayatı yakından deneyimleme şansı bulacaklar.

Boyner, iş birliği kapsamında yaz dönemi stajını başarıyla tamamlayan öğrencilere Yetkili Yetiştirme programına katılma imkanı da sunacak. Boyner Perakende Akademi tarafından tasarlanan programı tamamlayan öğrenciler mezuniyetleri sonrası Boyner’de farklı pozisyonlarda istihdam edilme imkanına kavuşacaklar.

Boyner ve Anadolu Üniversitesi İİBF ortaklığı ile hayata geçirilen proje, perakende sektörünün nitelikli çalışan ihtiyacını karşılamak adına örnek bir uygulama olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Seda Kayrak Kızıltan, Anadolu Üniversitesi ile imzaladıkları iş birliğinden heyecan duyduğunu belirterek, "Bizi çok heyecanlandıran bu projede birlikte yol aldığımız Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Elif Dağdemir’e çok teşekkür ediyorum. Birlikte güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu bir başlangıç. Bundan sonrası hem bizlerin hem de bizimle yol alan öğrencilerin elinde olacak ama liderliğini biz yapıyor olacağız. Boyner’in gelecek nesillerini Anadolu Üniversitesi’nden yetiştireceğiz." açıklamasını yaptı.

Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal da Boyner gibi ülkenin gururu bir firma ile iş birliği yapmalarının hem kendileri için hem de öğrencileri için çok kıymetli olduğunu aktardı.

Erdal, "Üniversite olarak her zaman öğrencilerimizin derslerde aldığı teorik bilgilerinin pratikle buluşmasını önemsiyoruz. Bu nedenle imzaladığımız iş birliği protokolü güzel bir başlangıç olacak. Umuyorum bundan sonra güzel iş birliklerinin kapısı açılır ve Boyner ile öğrencilerimizin lehine çok güzel sonuçlar elde ederiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.