BTKariyer Günleri "Dinlenesi Fikirler" Paneli

- Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Deegan: - "Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'mız var. Her yıl yaklaşık 50 genç alıyoruz. Gerçekten çeşitliliğe inanan bir şirketiz. Her sene yetenekli insanları kurumumuza dahil etmeye çalışıyoruz" - "Türkiye çok genç bir ülke. Türkiye’de internete karşı büyük bir talep var. Mesela Vodafone grubunda, 22 ülke içerisinde en fazla internet talebi Türkiye’den geliyor"

10 Ocak 2018 Çarşamba 17:25
BTKariyer Günleri

ANKARA (AA) - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Colman Deegan, "Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'mız var. Her yıl yaklaşık 50 genç alıyoruz. Gerçekten çeşitliliğe inanan bir şirketiz. Her sene yetenekli insanları kurumumuza dahil etmeye çalışıyoruz." dedi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca (BTK) organize edilen, BTKariyer Günleri kapsamında ve BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan moderatörlüğünde, "Dinlenesi Fikirler" paneli düzenlendi. "Dinlenesi Hikayeler” temasıyla düzenlenen etkinlikte, telekomünikasyon sektörünün devleri bir araya geldi.

Deegan, etkinliğe katılan gençlere hitaben yaptığı konuşmada, iş hayatında hayallerin ve hedeflerin çok önemli olduğunu belirterek, İrlanda'da bir çiftlikte büyümesine rağmen, çok farklı ülkelerde çalıştığını ve başarılı bir iş hayatının olduğunu anlattı.

İmkansızlıkların, hayallerin önüne geçemeyeceğini, inanmanın ve çalışmanın bu noktada çok önemli olduğunu dile getiren Deegan, "20’li yaşlardaysanız ilk olarak ne yapmak istediğinizi belirleyin, hedefleriniz olsun. Benim o yaşta pek bir fikrim yoktu, işletme okumuştum. Analitik bir düşünce yapısına sahip olduğu için finans dalını seçtim ve bu yolda ilerledim.” diye konuştu.

Deegan, iş hayatına da şu an çalıştığı Vodafone şirketinde başladığına işaret ederek, 2000'li yıllarda uluslararası ulaşım ve telekomünikasyon alanlarında yaşanan büyük gelişmelerin kendisini de çok etkilediğini söyledi.

- "En fazla internet talebi Türkiye'den geliyor"

Sektörde yaşanan dönüşümü Vodafone gibi bir kurumda yaşamanın çok heyecan verici olduğuna dikkati çeken Deegan, “Ben her 5-6 yılda bir hayatımda değişiklik yapıyorum. Farklı ülkeye gitmeyi, farklı dallarda çalışmayı isterim. Benim herkese tavsiyem kendinizi sürekli zorlayın, eğitin. Meraklı olun ve değişikliğe açık olun. Deneyimleriniz hayatınızda size önemli yollar açacaktır.” şeklinde konuştu.

Deegan, Vodafone'a her yıl yeni mezunlar alındığını belirterek, "Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'mız var. Her yıl yaklaşık 50 genç alıyoruz. Gerçekten çeşitliliğe inanan bir şirketiz. Her sene yetenekli insanları kurumumuza dahil etmeye çalışıyoruz. Türkiye çok genç bir ülke. Türkiye’de internete karşı büyük bir talep var. Mesela Vodafone grubunda, 22 ülke içerisinde en fazla internet talebi Türkiye'den geliyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.