CarrefourSA'nın Lezzet Arası restoranı Ankara'da da hizmete açıldı

- CarrefourSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı: - "Ankara'da günlük 1000 müşteri hedefliyoruz. CarrefourSA olarak Lezzet Arası'nı yaygınlaştırmaya devam edeceğiz"

02 Aralık 2021 Perşembe 13:20
CarrefourSA'nın Lezzet Arası restoranı Ankara'da da hizmete açıldı

ANKARA (AA) - Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA'nın Lezzet Arası restoranı, Ankara'da da hizmete girdi. Böylelikle söz konusu restoran sayısı 14'e ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA'nın Ankara Çayyolu'nda hizmete giren Lezzet Arası restoranı, birçok ilki bünyesinde barındırıyor. Toplam 1000 metrekare alana sahip, 450 kişi kapasiteli ve 35 kişinin görev yaptığı restoran, mevcut hizmet veren Lezzet Arası restoranlarından farklı olarak CarrefourSA marketinin üst katında yer alıyor.

CarrefourSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı, Lezzet Arası restoranlarıyla müşterilerin alışveriş deneyimine artı değer oluşturduklarını belirterek, Lezzet Arası restoranlarını yaygınlaştırmaya devam ettiklerini ifade etti.

Marketlerde doğru ürünü doğru hizmet ve fiyat politikasıyla müşterilere ulaştırırken Lezzet Arası restoranlarında da doğru ürünlerle pişen yiyecekleri müşterilerin beğenilerine sunmaya devam ettiklerini vurgulayan Arpacı, restoranlarla ayda yaklaşık 300 bin kişiye yiyeceğin doğrusunu ulaştırdıklarını bildirdi.

Bugün için restoranlarda aylık 24 bin kilogram kırmızı et, 27 bin kilogram tavuk ve 18 bin kilogram balık tüketildiği bilgisini veren Arpacı, "Ankara Çayyolu'nda market içinde olmayan ancak market fiyatına ürünlerin yer aldığı yepyeni Lezzet Arası açarak bu hizmeti Ankaralılarla buluşturuyoruz. Ankara'da günlük 1000 müşteri hedefliyoruz. CarrefourSA olarak Lezzet Arası'nı yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

- Hafta sonları açık büfe kahvaltı hizmeti de veriyor

Çayyolu Lezzet Arası hafta sonları açık büfe kahvaltı hizmeti de veriyor.

Çayyolu Lezzet Arası'nda somon ızgara 25 lira, levrek ızgara 18 lira, köfte ızgara 15 lira ve açık büfe salata da 22,90 liradan satışa sunuluyor. Somon ızgara alanlara ayva tatlısı veya irmik tatlısı hediye ediliyor.

Özel çocuk oyun alanı, açık büfe salata ve meze istasyonları, pizza ve pide çeşitleri, Anadolu mutfağından uygun fiyata sulu yemeklerin yer aldığı restoranda, müşteriler baristaların ellerinden çıkan kahvelerle alışverişlerine mola verebiliyor.

Restoranda müşteriler dilerlerse reyondan market fiyatına aldıkları et, balık veya tavuk ürünlerini restoranda ücretsiz pişirterek yiyebiliyor veya Al-Götür servisinden faydalanabiliyorlar, dilerlerse de restoranda reyon fiyatına kasap ürünlerini tercih edebiliyorlar.

İlki 2017'de hizmet vermeye başlayan Lezzet Arası, İstanbul'da Fulya, Ataşehir Metropol, Marmara Park, Marmara Forum, Bayrampaşa Forum, Maltepe Park, Acıbadem Tepe Nautilus ve Pendik Neo Marin, Bursa'da Nilüfer, İzmir’de Balçova ve Hilltown, Mersin'de Palm City ve Adana’da M1 müşterilerini ağırlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.