DHMİ'den Jandarma Havacılık Başkanlığı itfaiye personeline eğitim

ANKARA (AA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün Havacılık Akademisi tarafından Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığında istihdam edilen 98 personele eğitim...

08 Haziran 2021 Salı 11:55
DHMİ'den Jandarma Havacılık Başkanlığı itfaiye personeline eğitim

ANKARA (AA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün Havacılık Akademisi tarafından Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığında istihdam edilen 98 personele eğitim veriliyor.

DHMİ Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, üyesi olduğu Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) ve Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü (EUROCONTROL) kriterleri kapsamında verdiği eğitimle dünya çapında takdir toplayan kurumun Havacılık Akademisinde, 98 Jandarma Havacılık Başkanlığı itfaiye personelinin eğitimleri devam ediyor.

24 Mayıs'ta başlayan eğitimler, 16 Temmuz'da sona erecek. Dört grup halinde planlanan eğitimlerde her grup, 60 saat eğitim alacak.

DHMİ Havacılık Akademisi, güçlü eğitim altyapısı, tecrübeli kadrosu ve fiziki imkanlarıyla ülkenin havacılığını dünya liderliğine taşıma hedefini her geçen gün biraz daha ileriye götürmek amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.