Encazip, kredi ve sigorta sektörlerinde de tüketiciye tasarruf teklifleri sunmaya başladı

ANKARA (AA) - Elektrik tedarikçileri karşılaştırma ve değiştirme sitesi encazip.com, zorunlu trafik sigortası, kasko ve DASK gibi ürünlerde tüketicilerin uygun teklifleri bulmasını sağlayacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, site yaptığı...

16 Ağustos 2022 Salı 11:38
Encazip, kredi ve sigorta sektörlerinde de tüketiciye tasarruf teklifleri sunmaya başladı

ANKARA (AA) - Elektrik tedarikçileri karşılaştırma ve değiştirme sitesi encazip.com, zorunlu trafik sigortası, kasko ve DASK gibi ürünlerde tüketicilerin uygun teklifleri bulmasını sağlayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, site yaptığı yeni yatırımla kredi ve sigorta sektörlerinde de tüketiciye tasarruf teklifleri sunmaya başladı.

Kredi sektöründe ihtiyaç, kobi, taşıt, konut kredisi gibi ürünlerde karşılaştırma yapan site, sigorta alanında ise başlangıçta zorunlu trafik sigortası, kasko ve DASK gibi ürünlerde de tüketicilerin uygun teklifleri bulmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen encazip.com kurucusu Çağada Kırım, şunları kaydetti:

"Enerji piyasasındaki global ve yerel tecrübemizin yanında global anlamda kredi ve sigorta dikeylerinde öncü niteliğindeki bilgi birikimimizi Türkiye’ye taşıyoruz. İngiltere ve diğer ülkelerdeki iştiraklerimizin tecrübesi küresel standartları belirler nitelikte. Buradan hareketle enerji harici dikeylerde de tüketiciye en iyi hizmeti sunmak için ülkemizin en önde gelen uzmanları ile iş birliği içinde çalışıyoruz. Ağustos ayından itibaren tüketicilerin en büyük gider kalemlerinden tasarruf etmelerini sağlar hale gelen sistemimize kısa sürede yeni ürünler ilave ederek Türk tüketicisinin tasarruf merkezi haline geleceğiz."

Anahtar Kelimeler:
EnerjiKrediEnCazip
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.