Enerjisa Enerji, Türkiye'nin en değerli 21. markası oldu

ANKARA (AA) - Enerjisa Enerji, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance listesinde 222 milyon dolarlık değeriyle 21'inci sırada yer aldı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Brand Finance'in her yıl yayınlanan “Türkiye'nin...

09 Haziran 2022 Perşembe 16:18
Enerjisa Enerji, Türkiye'nin en değerli 21. markası oldu

ANKARA (AA) - Enerjisa Enerji, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance listesinde 222 milyon dolarlık değeriyle 21'inci sırada yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Brand Finance'in her yıl yayınlanan “Türkiye'nin En Değerli Markaları” araştırmasının 2022 sonuçları belli oldu.

Enerjisa Enerji, söz konusu araştırmada, geçen yıla göre 9 basamak yükselerek 21'inci en değerli marka oldu. Şirketin değeri de 181 milyon dolardan 222 milyon dolara yükseldi.

Enerjisa Enerji, aynı zamanda bu yıl ilk 10 içerisinde güçlerini artıran 5 şirketten biri oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerjisa Üst Yöneticisi Murat Pınar, Brand Finance listesinde büyük bir yükseliş kaydetmekten gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Brand Finance listesinde bu yıl büyük bir atılım gerçekleştirerek 30. sıradan 21. sıraya yükseldik. Bu sonuç müşterilerimizin ve paydaşlarımızın bize duyduğu güven ve gerçekleştirdiğimiz yatırımların piyasalar nezdinde olumlu karşılanmasının bir sonucudur. Enerjisa Enerji olarak ülkemizin büyüme potansiyeli yüksek olan elektrik dağıtım ve satış sektöründe teknoloji ve sürdürülebilirlik merkezli bir strateji değer üreterek ilerliyoruz. Daha yeşil ve akıllı bir gelecek için sürekli olarak kendimizi geliştirmeye adayarak yaşadığımız çevreye ve topluma fayda sağlarken ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştirmeye ve yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.