Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir’de 3 yeni beldeye doğal gaz getiriyor

İZMİR (AA) - Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir'de Göreme, Ortahisar ve Uçhisar beldelerine doğal gaz götürecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerya Kapadokyagaz, yatırımlarını ve doğal gaz ağını her geçen gün artırıyor.Enerji...

03 Mayıs 2021 Pazartesi 14:51
Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir’de 3 yeni beldeye doğal gaz getiriyor

İZMİR (AA) - Enerya Kapadokyagaz, Nevşehir'de Göreme, Ortahisar ve Uçhisar beldelerine doğal gaz götürecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerya Kapadokyagaz, yatırımlarını ve doğal gaz ağını her geçen gün artırıyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan 18 Mart'ta aldığı izinle Göreme, Ortahisar ve Uçhisar beldelerini dağıtım lisansına dahil eden Enerya Kapadokyagaz, bu kapsamda ilgili beldeler için gereken 6" çelik boru hattı imalatına başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerya Kapadokyagaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, dağıtım lisansının alındığı günden itibaren temiz ve ekonomik enerji olan doğal gazı bölge halkının hizmetine sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Söz konusu üç beldeye doğal gaz hizmetinin getirilmesi için ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla çok yoğun görüşmeler yaptıklarını ve gerekli prosedürlerin tamamladığını ifade eden Özaltın, gelecek yıla kalacak olan projenin bir yıl öne çekildiğini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
Enerya Kapadokyagaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.