Euro 2020 karşılaşmaları Tivibu'da izlenebilecek

- Milli Takımın Euro 2020 macerası, TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden, turnuvanın diğer karşılaşmaları ise TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2'den Tivibu izleyicileriyle buluşacak

10 Haziran 2021 Perşembe 14:16
Euro 2020 karşılaşmaları Tivibu'da izlenebilecek

İSTANBUL (AA) - Yarın Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İtalya ile karşılaşacağı mücadeleyle başlayacak olan 16. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tüm karşılaşmaları Tivibu ekranlarında olacak.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Milli Takımın Euro 2020 macerası, TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden, turnuvanın diğer karşılaşmaları ise TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2'den Tivibu izleyicileriyle buluşacak.

Verilen bilgiye göre, salgın nedeniyle bir yıl ertelenen Euro 2020, 11 Haziran'da Türkiye-İtalya mücadelesi ile başlıyor.

Bu çerçevede Millilerin tüm maçları Tivibu'dan izlenebilecek.

Sporseverler TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden de Türkiye maçlarını takip edebilecekler.

Turnuvanın diğer karşılaşmaları da TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2'den takip edilebilecek. 6 grupta 24 ülkenin mücadele edeceği Euro 2020, 11 farklı şehirde düzenlenecek. 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kazananı ise Londra'da Wembley Stadyumu'nda belirlenecek.

A Grubu'nda mücadele edecek olan Türkiye, İtalya, Galler ve İsviçre ile üst tur bileti alabilmek için yarışacak.

Açılış maçında Roma'da İtalya karşısına çıkacak Ay-Yıldızlılar, daha sonra Bakü’de Galler ile karşılaşacak. Türkiye gruptaki son maçını ise yine Bakü'de İsviçre ile oynayacak.


Anahtar Kelimeler:
TivibuEURO 2020
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.