Fenerbahçe'nin resmi giyim sponsoru Altınyıldız Classics oldu

- Altınyıldız Classics Fenerbahçe'nin, Futbol A Takımı, Basketbol (Kadın/Erkek) ve Voleybol (Kadın/Erkek) takımlarının sporcu ve teknik heyetlerine özel koleksiyon hazırlayacak

01 Ekim 2021 Cuma 10:05
Fenerbahçe'nin resmi giyim sponsoru Altınyıldız Classics oldu

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2021-2022 sezonunda resmi giyim sponsor oldu.

Altınyıldız Classics açıklamasına göre şirket, Türk sporuna çeşitli alanlarda destek vermeyi sürdürüyor.

Bu çerçevede Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2021-2022 sezonunda resmi giyim sponsor olan Altınyıldız Classics, Fenerbahçe'nin Futbol A Takımı, Basketbol (Kadın/Erkek) ve Voleybol (Kadın/Erkek) takımlarının sporcu ve teknik heyetlerine özel koleksiyon hazırlayacak.

Her biri kendi içinde rahatlıkla kombinlenebilen çok yönlü tasarımlardan hem şık hem casual tarzda yorumlanan parçalara, takım elbiseden gömlek ve aksesuara kadar ürettiği her ürün ile şıklığı, inovatif tasarımlarıyla rahatlığı zirveye taşıyan Altınyıldız Classics, takım elbiseden casual tarzdaki ürünlere kadar her grup için ayrı tasarımları, sporcular ve teknik ekiple buluşturacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.