Financell'den şirketlere Dijital Dönüşüm Finansmanı hizmeti

- Financell Genel Müdürü Korhan Bilek: - "Financell, sadece bir finans kuruluşu değil, Turkcell'in gücüyle firmaların teknolojik ihtiyaçlarını anlayarak uygun şartlarda çözüm sunabilecek bir iş ortağı olarak ön plana çıkıyor"

25 Ağustos 2022 Perşembe 12:57
Financell'den şirketlere Dijital Dönüşüm Finansmanı hizmeti

İSTANBUL (AA) - Turkcell'in finansman alanında faaliyet gösteren iştiraki Financell, yeni ürünü Dijital Dönüşüm Finansmanı ile birçok sektörün ve kurumsal müşterilerin dijitalleşme süreçlerinde kapsamlı finansman çözümleri sunuyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Financell, bireysel müşterilerinin yanı sıra geçen yıldan bu yana kurumsal müşterilere de finansman desteği sunmaya odaklandı.

Financell, banka dışı finansal sektördeki en yüksek müşteri portföyü ve sahip olduğu güçlü öz kaynağı ile, Dijital Dönüşüm Finansmanı'nı kurumsal müşterilerinin hizmetine sunuyor. Teknolojiyle krediyi buluşturan Financell, Dijital Dönüşüm Finansmanı ile ekonominin lokomotifi KOBİ’lerin ve girişimcilerin yatırımlarına özgün finansman çözümleri sağlıyor. Firmalar, bu sayede büyük küçük tüm yatırım ve satın alma ihtiyaçları için tek adresten finansman sağlama imkanı buluyor ve dijitalleşme süreçlerini kolaylaştırıyor.

- Şirketlere pek çok avantaj sağlıyor

Dijital Dönüşüm Finansmanı ile kurumsal müşteriler, nakit öz kaynaklarını finansman yerine işlerini geliştirmek için kullanıyor. Şirketler, özel fiyatlı cihaz, finansman limitleri ve özel faiz oranına sahip olabiliyor, ödemelerini ise 36 aya kadar taksitlendirerek esnek ödeme planlarından faydalanabiliyor. Şirketler ayrıca isterlerse ödemeye 3 ay sonra da başlayabiliyor. Firmalar, ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine özel finansman planını oluşturmak için Turkcell'in sunduğu Müşteri Yönetici Hizmeti ile kolayca iletişim kurabiliyor.

- "Financell, teknolojik ihtiyaçları anlayabilen bir iş ortağı"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Financell Genel Müdürü Korhan Bilek, şunları kaydetti:

"Ticari işletmelerin küresel rekabette güç kazanarak önde olabilmesi için dijitalleşme büyük bir önem taşıyor. Turkcell Grubu olarak tüm sektörlerde ortaya çıkan dijitalleşme ihtiyacının karşılanmasına yönelik stratejilerimizden biri de şirketlerin dijital dönüşümüne odaklanmak. Grubumuzun sağladığı kurumsal hizmetler arasında verinin taşınması, depolanması, işlenmesi, güvenliği, kurumsal kaynak yönetimi gibi uçtan uca bilgi sistemleri çözümleri yer alıyor. Bu noktada Financell olarak, sanayicilerimize, iş insanlarımıza, KOBİ ve ticari firmalarımıza ihtiyaç duydukları teknolojiye daha kolay ulaşmaları için 'Dijital Dönüşüm Finansmanı'nı geliştirdik."

Sundukları çözümle firmaların her türlü teknolojik ihtiyaçlarına finansman desteği sağladıklarını belirten Bilek, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Böylece KOBİ'ler kendi pazarlarında rekabetçi yapısını güçlendirirken, tasarruf, karlılık, müşteri memnuniyeti gibi birçok alanda dijitalleşmenin getirdiği olumlu katkılara da sahip oluyor. Financell, sadece bir finans kuruluşu değil, Turkcell'in gücüyle firmaların teknolojik ihtiyaçlarını anlayarak uygun şartlarda çözüm sunabilecek bir iş ortağı olarak ön plana çıkıyor."

Bilek, Financell'in kapsamlı ve çok yönlü bir çözüm ortağı olduğuna dikkat çekerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Turkcell'in mevcut ve potansiyel müşterileri, Financell'in ilk ve tek önceliği. Bu firmalar Turkcell'den kurumsal çözüm desteği alırken, arka planda satış süreçlerine entegre çalışan Financell sayesinde tek adresten finansmanı sağlama imkanını da buluyor. Bütünsel çözümler sayesinde firmalar, yalnızca finansman desteği sunan bir bankadan tek kanalda hizmet almak yerine ihtiyaçlarını ve projelerini anlayabilen, onları tanıyabilen ve yönlendiren bir çözüm ortağıyla ilerleyebiliyor."

- 17 bin firma toplamda 300 milyon lira üzerinde finansman kullandı

Bugüne kadar yaklaşık 17 bin firmanın toplamda 300 milyon lirayı aşkın finansman kullandığı Financell Dijital Dönüşüm Finansmanı'ndan en çok faydalanan sektörler arasında hizmet, üretim, inşaat, perakende ve lojistik yer alıyor. Dijital Dönüşüm Finansmanı kapsamında akıllı cihazlardan bilgisayara, sunucudan yazılıma, projeden hizmet desteğine kadar her türlü teknolojik ihtiyaç için finansman çözümü sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
TurkcellFinancell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.