FLO, Disney karakterlerini çanta ve sandaletlere taşıyor

İSTANBUL (AA) - FLO, kız ve erkek çocuklarının sevdiği lisanslı Disney karakterlerini çanta ve sandaletlere taşıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO, çocuk ayakkabı modasında farklı modelleri, konforu ve uygun fiyat avantajını bir...

09 Ağustos 2022 Salı 13:16
FLO, Disney karakterlerini çanta ve sandaletlere taşıyor

İSTANBUL (AA) - FLO, kız ve erkek çocuklarının sevdiği lisanslı Disney karakterlerini çanta ve sandaletlere taşıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, FLO, çocuk ayakkabı modasında farklı modelleri, konforu ve uygun fiyat avantajını bir arada sunuyor.

Kız çocuklarının eğlenceli dünyasına sevimliliğiyle eşlik eden, Frozen ve Minnie Mouse koleksiyonlarında, pembe, lila, kırmızı ve mavi gibi renkler ön plana çıkarken, eğlenceli Disney karakterlerinin eşlik ettiği sandalet modelleri, cırt cırt ve kalın taban detaylarıyla çocukların tarzına uygun kullanım kolaylığı sağlıyor.

Küçük beyler için ise, Spiderman, Captain America ve Avengers karakterleri koleksiyonun yıldızı. Kırmızı ve lacivert renklerinin yer aldığı lisanslı sandaletler, sevimli Disney karakterleriyle çocukların gözde parçası oluyor.

Sandaletler ile uyum yakalayan çanta modelleri ise geniş iç hacmi sayesinde çocukların eşyalarını toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
FLO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.