FLO’da sneaker festivali başladı

- FLO'nun gelenekselleşen sneaker festivalinde, kadın ve erkekleri tarzlarına uygun sneaker modelleri müşterilerini bekliyor

21 Şubat 2022 Pazartesi 12:42
FLO’da sneaker festivali başladı

İSTANBUL (AA) - FLO'nun gelenekselleşen sneaker festivali 21 Şubat tarihinde FLO mağazalarında ve flo.com.tr’de başlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 6 Mart tarihine kadar sürecek olan festivalde, kadın ve erkekleri tarzlarına uygun sneaker modelleri müşterilerini bekliyor.

İlkbaharın gelmesiyle rahat ve hafif adımlar atmak isteyenlerin ilk tercihi olan sneakerlar, FLO'nun sneaker festivalinde geniş yelpazedeki kadın ve erkek modellerini avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Festival dahilinde sunulan tüm ürün kategorilerinde, modern dokunuşlar ve trend detayların buluştuğu tasarımlar yer alıyor.

Sporda, yürüyüşte, gündelik yaşamın her anında modern duruşları ile sneaker tutkunlarına eşlik eden modeller sezonun trend renkleriyle dikkati çekiyor.

Her stile ve zevke hitap eden modeller sunan FLO, mağazalarında ve flo.com.tr’de başlattığı Sneakerfest’te "Senin Tarzın Senin Sneaker"ın sloganıyla sneaker tutkunlarının radarına takılıyor.

Anahtar Kelimeler:
FLO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.