Garanti BBVA Mastercard sahiplerine Amazon Prime ayrıcalığı

İSTANBUL(AA) - Amazon Türkiye, Garanti BBVA ve Mastercard, Prime ayrıcalıklarını daha fazla Garanti BBVA müşterisiyle buluşturmak adına gerçekleştirdikleri iş birliğini duyurdu.Amazon Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 12 Haziran...

07 Mayıs 2021 Cuma 09:51
Garanti BBVA Mastercard sahiplerine Amazon Prime ayrıcalığı

İSTANBUL(AA) - Amazon Türkiye, Garanti BBVA ve Mastercard, Prime ayrıcalıklarını daha fazla Garanti BBVA müşterisiyle buluşturmak adına gerçekleştirdikleri iş birliğini duyurdu.

Amazon Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 12 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya çerçevesinde Garanti BBVA Mastercard’larıyla Amazon Prime’a ilk kez üye olan kullanıcılar, yapacakları ilk 100 TL’lik alışverişte 40 TL bonus kazanıyor.

Prime üyeliği ile müşteriler binlerce üründe geçerli bedava ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile Prime Gaming üyelikleri ve Prime üyelerine özel fırsatlar gibi avantajlardan faydalanabiliyorlar.​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
Amazon Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.