Geçiş mevsiminin kilit parçası puffer montlar Altınyıldız Classics'te

İSTANBUL (AA) - Bahar aylarında sportif bir dokunuş katacak Altınyıldız Classics’in ince puffer montları, farklı renk alternatifleriyle geçiş mevsiminin kurtarıcıları oluyor. Altınyıldız Classics'ten yapılan açıklamaya göre, zamanın...

23 Şubat 2021 Salı 10:33
Geçiş mevsiminin kilit parçası puffer montlar Altınyıldız Classics'te

İSTANBUL (AA) - Bahar aylarında sportif bir dokunuş katacak Altınyıldız Classics’in ince puffer montları, farklı renk alternatifleriyle geçiş mevsiminin kurtarıcıları oluyor.

Altınyıldız Classics'ten yapılan açıklamaya göre, zamanın ruhunu yakalayan Altınyıldız Classics’in ince puffer montları, şehrin günden geceye akan enerjisine uyum sağlayan tasarımlarıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Hafif ve ince olmasıyla ön plana çıkan, mevsimin tadını çıkarmak için özgürlük sunan kesim ve malzemelerle dizayn edilen Altınyıldız Classics puffer montlar, çabuk kuruma özellikleriyle de öne çıkıyor.

Kararsız havaların ya da hafta sonu yürüyüşlerinin favorisi bu montlar, casual kombinlere olduğu kadar şık kombinlere de uyum sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Altınyıldız Classics
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.