GittiGidiyor'dan 75 liraya varan chip-para fırsatı

İSTANBUL (AA) - Akbank kredi kartları ve banka kartı sahipleri, ocak ayında GittiGidiyor'dan yapacakları alışverişlerde 75 liraya varan chip-para kazanıyor.GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, GittiGidiyor, kullanıcılarına birbirinden...

22 Ocak 2021 Cuma 11:08
GittiGidiyor'dan 75 liraya varan chip-para fırsatı

İSTANBUL (AA) - Akbank kredi kartları ve banka kartı sahipleri, ocak ayında GittiGidiyor'dan yapacakları alışverişlerde 75 liraya varan chip-para kazanıyor.

GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, GittiGidiyor, kullanıcılarına birbirinden avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor.

​​​​​​​Akbank kredi kartları ve banka kartı sahipleri 31 Ocak 2021 tarihine kadar GittiGidiyor'dan tek seferde yapacakları 500 - 999,99 lira arasındaki alışverişlerinde 50 lira, 1000 lira ve üzeri alışverişinde ise 75 lira chip-para kazanıyor.

Kampanya katılmak için ilk harcamadan önce "GİTTİGİDİYOR" yazıp SMS ile 4566'ya gönderilmesi veya Axess Mobil üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklanması yeterli oluyor. Kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra hemen karta yüklenen hediye chip-paralar, Axess üye iş yerlerinde kullanılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
GittiGidiyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.