Hazine yarın 3 ihale düzenleyecek

ANKARA (AA) - Hazine yarın 3 tahvil ihalesi düzenleyecek.Hazine Müsteşarlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ilk ihalede 2 yıl (490 gün) vadeli 6 ayda bir yüzde 6,5 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirilecek.İkinci...

09 Temmuz 2018 Pazartesi 14:03
Hazine yarın 3 ihale düzenleyecek

ANKARA (AA) - Hazine yarın 3 tahvil ihalesi düzenleyecek.

Hazine Müsteşarlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ilk ihalede 2 yıl (490 gün) vadeli 6 ayda bir yüzde 6,5 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirilecek.

İkinci ihalede 10 yıl (3528 gün) vadeli 6 ayda bir yüzde 6,2 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili yeniden ihraç edilecek.

Üçüncü ihalede ise 7 yıl (2548 gün) vadeli 6 ayda bir kupon ödemeli değişken faizli devlet tahvilinin ilk ihracı yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.