HotelRunner ve Wix iş birliği ile "Wix Hotels" yeniden geliştirildi

- HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen: - "Dünyanın önde gelen online çözüm platformu Wix'in de HotelRunner teknolojisini tercih etmesi ile birlikte hayata geçirilen Wix Hotels by HotelRunner, her iki şirketin hem seyahat hem de teknoloji konusundaki derin uzmanlıklarından yararlanarak geliştirildi"

07 Haziran 2022 Salı 18:20
HotelRunner ve Wix iş birliği ile

İSTANBUL (AA) - HotelRunner ve Wix.com küresel stratejik iş birliği kapsamında, Wix’in konaklama sektörüne yönelik çözüm platformu olan Wix Hotels, geliştirilip güçlendirilerek "Wix Hotels by HotelRunner" olarak kullanıma açıldı.

HotelRunner açıklamasına göre, yeni platform, her boyuttan konaklama işletmesini dijital ortamda hayata geçirmek, yönetmek, büyütmek ve gelirlerini en üst düzeye çıkarmak için gereken adımların tümüne yönelik eksiksiz profesyonel araçlar sunuyor.

HotelRunner'ın uçtan uca çözüm sunan teknolojisiyle birleşen Wix'in kapsamlı online platformu, kullanıcılara web sitesi oluşturma ve tesislerini, misafirlerini, rezervasyonlarını ve satış kanallarını tek bir platform üzerinden yönetme imkanı sağlıyor. Yeni platform sayesinde oda kahvaltı, butik otel, zincir otel, günlük kiralık tesis, tatil köyü veya alternatif konaklama tesisi fark etmeksizin her tesis tipinden işletme sahipleri işlerini online ve verimli bir şekilde yürütmek için ihtiyaç duydukları operasyonel araçlara sahip oluyor.

Wix Hotels by HotelRunner kullanıcılarına, şu avantajları sunuyor:

"Gelirlerini artırmalarını sağlayacak Booking.com, Expedia, Hotelbeds ve Airbnb gibi önde gelen online satış kanalları ve seyahat acenteleri ile bağlantı, web sitelerinden doğrudan rezervasyon ve güvenli ödemeler alma, gelişmiş fiyatlandırma ve gelir yönetimi stratejilerini uygulama, rezervasyonları yönetmek ve tüm envanteri senkronize tutmak için tek bir güvenilir platformda kullanıcı dostu takvimlerle fiyat ve müsaitlik yönetimi, tüm satış kanallarında gerçek zamanlı envanter güncellemeleri, giriş ve çıkışlar dahil ön büro operasyonları yönetimi, politika ve vergi yönetimi, ekstralar, promosyonlar, fırsatlar ve kuponlar sunmak, misafirlerle ilişkilerini güçlendirmek ve kanal yöneticisi sayesinde satış kanallarında tesislerini pazarlama."

- "Otel ve konaklama sektörlerinde dijitalleşme talebinde ciddi bir artış görüyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen, HotelRunner'in daha büyük bir seyahat ekonomisi oluşturmak için 10 yılı aşkın süredir sektöre yenilikler sunduğunu belirterek, "Dünyanın önde gelen online çözüm platformu Wix’in de HotelRunner teknolojisini tercih etmesi ile birlikte hayata geçirilen Wix Hotels by HotelRunner, her iki şirketin hem seyahat hem de teknoloji konusundaki derin uzmanlıklarından yararlanarak ve seyahat sektörünün önde gelen oyuncuları tarafından dünya çapında tanınan ödüllü platformumuzu temel alarak geliştirildi." ifadelerini kullandı.

HotelRunner Kurucu Ortağı Arden Agopyan da stratejik iş birliğine ilişkin şunları kaydetti:

"Gerçekleştirdiğimiz benzersiz iş birliğimiz, dijital dönüşümü hızlandırarak konaklama ve turizm sektörlerini bir sonraki seviyeye taşıyacak itici güç olacak. Yeni Wix Hotels by HotelRunner sayesinde dünyanın dört bir yanından binlerce konaklama tesisi, uygun fiyatlı ve kapsamlı bir ürün setinden faydalanacak. Her geçen gün sayısı artan ekip arkadaşlarımız ve büyüyen şirketimizle konaklama sektörünün dünya çapındaki tek ve merkezi hizmet noktası olma yolunda ilerliyoruz."

Wix Mobil, App Market ve Stratejik Ürünler Kıdemli Başkan Yardımcısı Ronny Elkayam ise işletme sahiplerine her tür işletme için eksiksiz bir çözüm sağlamak üzere platformlarını sürekli geliştirdiklerini ve otel çözümlerini konaklama ve turizm sektörleri için yeniden piyasaya sürmekten heyecan duyduklarını belirtti.

Elkayam, "Pandemi sonrası dönemde seyahat artmaya başladığından otel ve konaklama sektörlerinde dijitalleşme talebinde ciddi bir artış görüyoruz ve bu işletmeler için güçlü bir çözüm geliştirdiğimiz ve erişilebilir pazarı büyüttüğümüz için gurur duyuyoruz. Wix, restoranlar ve oteller dahil olmak üzere özel sektöre ait işletmeleri ve büyük franchise'ları destekleyecek uygun altyapıyı oluşturmak için büyük bir yatırım yaptı. HotelRunner ile olan bu yeni iş birliği, işletmelerin operasyonlarını verimli bir şekilde yönetmeleri ve büyütmeleri için başvuracakları çözümü yaratmada bir başka adım." ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, şu an için sınırlı bir kullanıcı kitlesine açılan beta sürümü aşamasındaki Wix Hotels by HotelRunner, önce İngilizce, ardından diğer dillerde kademeli olarak kullanıma sunulacak. Wix Hotels ürününün mevcut binlerce kullanıcısı beta sürecinin tamamlanmasından sonra yeni çözüme taşınacak.


Anahtar Kelimeler:
HotelRunnerWixWix Hotels
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.