Huawei'den akıllı saatlerde indirim kampanyası

İSTANBUL (AA) - Huawei, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 1-13 Mart'ta akıllı saatlerde indirim kampanyası düzenleyecek.Huawei'den yapılan açıklamaya göre, uzun pil ömrü, gelişmiş sağlık ve spor izleme özelliğiyle öne...

28 Şubat 2022 Pazartesi 16:25
Huawei'den akıllı saatlerde indirim kampanyası

İSTANBUL (AA) - Huawei, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 1-13 Mart'ta akıllı saatlerde indirim kampanyası düzenleyecek.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, uzun pil ömrü, gelişmiş sağlık ve spor izleme özelliğiyle öne çıkan akıllı saat serisi, teknolojiyle insanların yaşamlarını sürekli iyileştirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefliyor.

Huawei, herkesin kendisine uygun bir modeli bulabileceği akıllı saat serisinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 1-13 Mart'ta indirim kampanyası düzenliyor.

Kampanya kapsamında şirketin online mağazasını ziyaret edenler ve sepetine FreeBuds 4i de ekleyenler Heawei Watch GT 2 Pro modeline yüzde 10, Huawei Band 6'da yüzde 15, Huawei Watch GT 3'te yüzde 10 ek indirim hakkı kazanıyor.

3 bin TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL'lik indirim kuponu kazanma fırsatı da ziyaretçileri bekliyor.

Anahtar Kelimeler:
KampanyaHuaweiAkıllı Saat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.