Hurda parçaları heykele dönüştürüldü

ANKARA (AA) - Heykel Sanatçısı Asaf Erdemli'nin hurda parçalardan oluşturduğu heykel sergisi Ankara Sanayi Odası (ASO) Kültür Merkezi'nde açıldı. ASO'dan yapılan açıklamaya göre, serginin açılışına ASO Başkanı Nurettin Özdebir,...

14 Şubat 2018 Çarşamba 10:46
Hurda parçaları heykele dönüştürüldü

ANKARA (AA) - Heykel Sanatçısı Asaf Erdemli'nin hurda parçalardan oluşturduğu heykel sergisi Ankara Sanayi Odası (ASO) Kültür Merkezi'nde açıldı.

ASO'dan yapılan açıklamaya göre, serginin açılışına ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak, Hidromek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Bozkurt, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılışta konuşan Özdebir, heykellerin tek tek hurda parçalardan meydana geldiğini belirterek, "İşlevini yitirmiş, görevini tamamlamış, endüstriden geriye kalan, atıl durumdaki nesneyi yeniden hayatın içine sokmak, değer kazandırmak, estetik bir eser haline dönüştürmek sanatçılarımızın yaratıcılığını göstermesi açısından da çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Asaf Erdemli Heykel Sergisi, 28 Şubat'a kadar açık kalacak.

Heykel Sanatçısı Erdemli, Ford Otosan Dizayn Stüdyo'da kil modelci olarak görev yaptıktan sonra, 2013 yılında Hidromek Dizayn Stüdyo'da kil modelci ve stüdyo ekip lideri olarak çalışmaya başladı. 2012'den beri özel atölyesinde heykel çalışmalarına devam eden Erdemli, birçok karma sergide yer aldı, yurt içinde ve yurt dışında birçok kurum ve özel koleksiyonda eserlerini sergiledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.