ING Mobil'den ilk kez ING'li olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel kredi fırsatı

- ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar: - "Biz de dijital dönüşümü stratejimizin merkezinde konumlandırarak dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer alıyor, yenilikler sunarak pazarı dönüştürüyor ve zahmetsiz bir bankacılık anlayışıyla müşterilerimize dijital dünyada farklı alternatifler sunmaya devam ediyoruz"

02 Haziran 2022 Perşembe 13:02
ING Mobil'den ilk kez ING'li olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel kredi fırsatı

İSTANBUL (AA) - ING Türkiye, ING Mobil üzerinden ilk kez ING’li olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel 20 bin TL’ye kadar 24 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, işletmeler, ING Mobil ve ing.com.tr üzerinden kredi başvurusunda bulunabiliyor ve ING KOBİ Dijital dünyasında yerlerini alarak dijital kanallar üzerinden sunulan ürün ve fırsatlardan yararlanabiliyor.

İşletmeler ayrıca ING KOBİ Dijital dünyasında yerlerini alarak sadece dijital kanallar üzerinden sunulan ürün ve fırsatlardan da yararlanabiliyor.

ING’li olmak isteyen esnaf ve şahıs işletmeleri, evrak teslimi için şubeye gitmeden, dijital kanallar üzerinden kolay ve zahmetsiz bir şekilde ING’li olabiliyor.

İşletmeler, ing.com.tr ve ING Mobil uygulaması üzerinden vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkânı sağlayan KOBİ e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak dijital kanallar üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayabiliyor.

İşletmeler ürün seçim sürecini tamamladıktan sonra ING Mobil üzerinden uzaktan müşteri olma adımına geçiyor. Güvenlik adımlarını geçen kullanıcılar, son adımda müşteri temsilcileriyle yapılacak görüntülü görüşmeye katılarak anında ING müşterisi olabiliyor.

Kullanıcıların bu özelliği kullanabilmesi için yeni çipli kimlik ve NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği olan bir telefonunu olması gerekiyor. Bu özelliklere sahip kimlik kartı ve telefonu olmayanlar ise son adımda imza sürecini kurye ile tamamlayabiliyor.

- "Dijital dünyada farklı alternatifler sunmaya devam ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, ticarette anlık ihtiyaçlar için hızlı ve zahmetsiz çözümler gerekebildiğini ve işletmelerin işlerinin başından ayrılmadan ihtiyaçlarını karşılayabilmesinin daha önemli hale geldiğini belirtti.

Ağar, "Biz de dijital dönüşümü stratejimizin merkezinde konumlandırarak dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer alıyor, yenilikler sunarak pazarı dönüştürüyor ve zahmetsiz bir bankacılık anlayışıyla müşterilerimize dijital dünyada farklı alternatifler sunmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İşletmelerin, hem uçtan uca dijital bir deneyim yaşayarak ING müşterisi olabildiğini hem de onlara sundukları avantajlı kredi fırsatı ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabildiğini belirten Ağar, dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer aldıklarını ve müşterilerine dijital dünyada farklı alternatifler sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Dijital liderlik hedefiyle ilerlediklerini belirten Ağar, şunları kaydetti:

"Ticarette anlık ihtiyaçlar için hızlı ve zahmetsiz çözümler gerekebiliyor ve işletmelerimizin işlerinin başından ayrılmadan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi daha önemli hale geliyor. Biz de müşterilerimizin iş hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefliyor ve zahmetsiz bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize dijital dünyada farklı alternatifler sunmaya devam ediyoruz. Dijital dönüşümü stratejimizin merkezinde konumlandırarak dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer alıyor, yenilikler sunarak pazarı dönüştürüyor ve oyunun kurallarını yeniden yazıyoruz. Şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize kalıpların dışında hayatın içinde çözümler sunuyoruz.

Müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak ve onları finansal olarak desteklemek amacıyla yeni bir kampanya geliştirdik. Bu kapsamda, işletmeler hem uçtan uca dijital bir deneyim yaşayarak ING müşterisi olabiliyor hem de onlara sunduğumuz avantajlı kredi fırsatı ile işlerinin başından ayrılmadan nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle işletmelerimizin dijitalleşme süreçlerine katkıda bulunmaya ve onları finansal olarak desteklemeye devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
ING
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.