ING Türkiye ve Hepsiburada girişimci kadınlar için iş birliği yaptı

- ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır: -"ING olarak, ekonomik ve toplumsal kalkınma için kadının güçlendirilmesi gerektiğine inanıyor ve toplumsal cinsiyet eşitliğini faaliyetlerimizin odağına alıyoruz" - Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Murat Büyümez: - "Önümüzdeki dönemde de tüm imkanlarımızı seferber ederek girişimci kadınların güçlerine güç katmak için çalışmaya devam edeceğiz"

10 Mart 2022 Perşembe 11:51
ING Türkiye ve Hepsiburada girişimci kadınlar için iş birliği yaptı

İSTANBUL (AA) - ING Türkiye, Hepsiburada ile kadınların e-ticarette güç kazanmalarını desteklemek amacıyla sürdürülen Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında iş birliği gerçekleştirdi.

ING Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, iş birliği kapsamında ING, Hepsiburada Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programından faydalanan şahıs firması kadın girişimcilere, işlerini büyütmelerine katkıda bulunmak ve işletmelerini geleceğe taşımalarını sağlamak amacıyla finansman desteği ve birçok avantaj sunuyor.

ING KOBİ Dijital dünyası ile kadın girişimciler ING'nin tamamen dijital, esnek ve farklı avantajlarla dolu ürünlerinden yararlanabiliyor. Bugüne kadar 24 binden fazla girişimci kadını destekleyen Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında, girişimci kadınlara sunulan faydaların bir devamı olarak, kadınların finansal olarak da desteklenmesini hedefleyen iş birliği ile Hepsiburada'nın işletmelere sunduğu e-ticaret deneyimi ile ING'nin bankacılık deneyimi buluşuyor.

- Kadın girişimciler 3 ay boyunca KOBİ POS Ekstra'nın avantajlarından yararlanabilir

Program kapsamında Hepsiburada tarafından sunulan desteklere ek olarak, ING KOBİ Dijital dünyasında da yerini alan kadın girişimciler iş yerlerinden ayrılmadan, şubeye gitmeden, tamamen dijital ve anında hizmet alarak zamandan tasarruf sağlıyor ve işlerini büyütme imkanına kavuşuyor. ING KOBİ Anında Kredi ile kredi ihtiyaçları için ING Mobil'den veya Internet Bankacılığından KOBİ Anında Kredi'ye başvurabiliyor ve 60 aya varan vade seçeneği ile özel oranlı kadın girişimci kredisi avantajından yararlanabiliyor.

Kadın girişimcilere yönelik iş birliği kapsamında, şahıs firmaları ayrıca 3 ay boyunca koşulsuz olarak KOBİ POS Ekstra'nın avantajlarından yararlanarak, POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti olmadan aylık 50 bin TL ciroya kadar yüzde 0,79 ertesi gün tek çekim üye iş yeri ücretinden faydalanıyor. 3 ay sonunda POS Ekstra'nın avantajlarından yararlanmaya devam etmek isteyen şahıs firmalarının ING Business Banka Kartları ile 3 bin TL aylık harcama yapmaları yeterli oluyor.

- "Kadın girişimcilerin ticarette güç kazanması için onları desteklemekten mutluyuz"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır, toplumsal cinsiyet eşitliğini önceliklendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"ING olarak, ekonomik ve toplumsal kalkınma için kadının güçlendirilmesi gerektiğine inanıyor ve toplumsal cinsiyet eşitliğini faaliyetlerimizin odağına alıyoruz. Kadınların ticarette güç kazanmasının gerekli olduğunu düşünüyoruz. Kadınların ekonomiye katılımını artırmak için kadın girişimcileri destekliyor ve kadın girişimcilere destek veren projelere katkı sağlamayı önemsiyoruz. Bununla beraber, dijital ve esnek bankacılık anlayışımızla müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. ING KOBİ Dijital ile işletme sahiplerine sadece dijital kanallarımız üzerinden sunduğumuz ürün ve fırsatları barındıran avantajlı bir dünya sağlıyoruz. ING KOBİ Dijital ile işletme sahipleri, işlerinin başından ayrılmadan tüm bankacılık işlemlerini ING Mobil ve Internet Bankacılığı üzerinden yapabiliyor. Hepsiburada ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile girişimci kadınların güçlerine güç katmak için onlara zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunmaktan, KOBİ Dijital dünyası ile dijital, esnek ve farklı avantajlarla dolu ürünlerimizle onları desteklemekten ve finansal kaynaklara erişimlerine katkı sağlamaktan mutluyuz."

- "Girişimci kadınların güçlerine güç katmak için çalışmaya devam edeceğiz"

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Murat Büyümez ise konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:

"Kadınların varlığını yaşamın her alanında destekleyen bir marka olarak, 2017 yılından bu yana Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programımız ile girişimci kadınlara eğitim, pazarlama ve operasyonel süreç konularında birçok destek sağlıyoruz. Pandemi döneminde daha fazla girişimci kadına ulaşmak için hayata geçirdiğimiz birçok yeni iş birliği ve yatırımla, ekonomide kaldıraç görevi üstlenmeyi sürdürdük. ING ile başlattığımız yeni iş birliğimizden memnuniyet duyuyor; bu vesileyle girişimci kadınların yaşadıkları finansal engelleri aşmalarına destek olmayı arzu ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de tüm imkanlarımızı seferber ederek girişimci kadınların güçlerine güç katmak için çalışmaya devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
HepsiburadaIng Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.